Om Birgitta


”Vi vet en väg och går en väg och gör en väg att finna den. Gör bara som Rösten vill och du skall vinna den. Men gör du dig till, för att hinna den, ja, då går du vill. Jag är jag och du är du. Det vet du nu. Och när du gör vad du kan och hör på Rösten inuti. Då ligger vägen fri. Den vägen vandrar vi.”

Ur Tao enligt PUH

 

Ja, jag har lyssnat på ”Rösten inuti” och gjort mina Hjärteval. Det är och har varit en spännande resa. När jag efter mina 25 år som lärare, valde att starta eget som Samtalsterapeut i Psykosyntes, kunde jag inte ana, vad detta skulle leda mig till. Jag fick ”måla på min egen tavla” och göra det som gladde och inspirerade mig. Jag lärde mig att lita till mitt eget vägledningssystem och gjorde val, utifrån vad som varit sant för mig. Jag har sökt min egen sanning och gått min egen väg. Har det varit utmanande? Absolut.

Tiden är Nu och livet har lett fram till detta NU. Jag är så tacksam, att jag lever i denna spännande tid, när forskningen verifierar, att det går att hjälpa kroppen att höra vad den skall göra. Det går att boosta CELLKOMMUNIKATIONEN. Det går att minska åldrandeprocessen. Det överensstämmer med mitt måtto, ”att leva ung och frisk”.

Allt jag tidigare gjort, finns i dag med mig och jag står stolt i min sanning, att arbeta med:

H – Hälsa på ett nytt sätt
E – Ekonomisk Tillväxt
L – Ledarskap och då menar jag Självledarskap

Idag är mitt fokus att sprida information, om ett nytt sätt att skapa Hälsa.
Nyckelord för mig är Frihet och Balans på alla plan, med Tillit i hjärtat

Jag gör det med:
En helt unik produkt, helt kroppsegen och ofarlig.

Jag gör det med:
Företaget ASEA, ett internationellt, Etiskt, Seriöst företag som månar om människor.

Och med Nätverksmarknadsföring, en helt genial affärsmodell, där informationen sprids ”mun till mun” och som ger alla som vill, att med mycket låg investering skapa egen verksamhet, helt utan risk.

Jag är ödmjukt, tacksam att jag lyssnade, när den här möjligheten kom i min väg och hade modet, att tacka ja.

Du är varmt välkommen att kontakta mig, så berättar jag mer.